Επικοινωνία

Εμπιστεύσου μας &

Επικοινώνησε

Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σου για να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες στιγμές.

combined-shape-white-top-01
combined-shape-white-bottom-01
4

Οικονόμου Εξ' Οικονόμων 33Α
Λάρισα, 41222
Ελλάδα

Follow us:

Μας ρωτούν συχνά

Πόσο ευέλικτα είναι τα πακέτα υπηρεσιών;

Ίσως έχετε το χρόνο να ρυθμίσετε μόνοι σας πολλές από τις εκκρεμμότητες της εκδήλωσής σας, ωστόσο χρειάζεστε μόνο κάποιες συμβουλές για τη οργάνωση ή τον σχεδιασμό . Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε είτε συμβουλευτικό, είτε οργανωτικό, είτε διεκπεραιωτικό ρόλο και να σας παρέχουμε τις απαραίτητες υπηρεσίες για μία επιτυχημένη εκδήλωση. Το κόστος θα προσαρμοστεί αντίστοιχα με το πακέτο υπηρεσιών που θα σας προσφέρουμε.

Είναι δυνατή η υποστήριξη μίας εκδήλωσης σε περιοχή εκτός Λάρισας;

Φυσικά μπορούμε να υποστηρίξουμε κάθε εκδήλωση ανεξάρτητα με την τοποθεσία διεξαγωγής, που είναι και το πιο σημαντικό στοιχείο σε μία εκδήλωση, οποιουδήποτε χαρακτήρα. Από αυτή θα εξαρτηθεί συνήθως όλος ο σχεδιασμός, η οργάνωση ακόμη και το κόστος της εκδήλωσης. Σας βοηθούμε αφενός στρατηγικά να επιλέξετε το σωστό προορισμό και αφετέρου εγγυώμαστε την πλήρη οργανωτική κάλυψη, έχοντας μία μεγάλη λίστα συνεργατών, οι οποίοι είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες οποιασδήποτε περίστασης.

Μπορεί να υποστηριχθεί ή να σχεδιαστεί εκδήλωση που δεν αναφέρεται στη σελίδα;

Φυσικά και υπάρχουν πολλών ειδών εκδηλώσεις που δεν έχουν αναφερθεί στη σελίδα της FINESSE. Με χαρά περιμένουμε να ακούσουμε τι είναι αυτό που έχετε στο μυαλό σας και χρειάζεστε τη βοήθειά μας για να το σχεδιάσετε και να γίνει πράξη. Ένα εταιρικό event με σκοπό την εμψύχωση του εργατικού δυναμικού, μία πρόταση γάμου που θα μείνει αξέχαστη ή ένα νέο είδος εκδήλωσης αποτελούν πρόκληση για εμάς και μας χαροποιεί να είστε η πηγή έμπνευσής μας.

Πώς περιγράφεται συνοπτικά η αλληλεπίδραση με την DΜ FINESSE σχετικά με την οργάνωση του γάμου;

Από την πρώτη στιγμή είμαστε μαζί σας με σκοπό να αφουγκραστούμε τις προτιμήσεις σας. Με συνεχή επικοινωνία καταλήγουμε στο θέμα του γάμου που σας εκφράζει. Εσείς καθορίζετε τον προϋπολογισμό και μαζί χτίζουμε το πλήρες χρονοδιάγραμμα και έτσι ξεκινάμε. Σε κάθε βήμα του σχεδιασμού, σας κρατάμε ενήμερους, γιατί το πιο σημαντικό είναι, να προτείνουμε εμείς κι εσείς επιλέγετε. Για να αποβάλετε κάθε άγχος, σας παρέχουμε σιγουριά και εμπιστοσύνη, κοινοποιόντας σας μία checklist που αγκαλιάζει όλες τις πτυχές της διοργάνωσης, την οποία παρακολουθείτε σταδιακά να συμπληρώνεται από εμάς. Σας αναλύουμε εξονυχιστικά όλες τις λεπτομέρειες, από τα γραφειοκρατικά μέχρι και τα λειτουργικά σημεία και είμαστε παρόντες μέχρι και την τελευταία στιγμή, ώστε να σιγουρευτούμε ότι τα πάντα έχουν συγχρονιστεί και κυλούν ομαλά βάσει χρονοδιαγράμματος.

combined-shape